Latest News

.

miercuri, 27 aprilie 2016

Morcovi caramelizați



INGREDIENTE

 10 morcovi medii (6-8, dacă sunt măricei)
 120 g zahăr brun (2 linguri de miere)
 70 g unt
 sare, cimbru și piper după gust
PREPARARE

Mai ales atunci când mâncăm cărnuri grele și pline de grăsime, să încercăm să alegem o garnitură cât mai sănătoasă, plină de vitamine și săracă în calorii, ce ziceți? Din 3 ingrediente și condimente obții cea mai indicată garnitură posibil!Preîncălzește cuptorul la temperatură mare.

Curăță morcovii și taie-i pe lung. Fierbe-i timp de 2 minute în apă sărată.
Scurge-i de apă bine și dă-i prin unt, zahăr/miere și condimente.
Pune-i într-o tavă care nu lipește și dă-i la cuptor timp de 25 de minute.
Presară, opțional, pătrunjel proaspăt tocat deasupra. Servește-i alături de o friptură delicioasă sau împreună cu niște pui savuros.

http://retete.unica.ro/