Latest News

.

sâmbătă, 27 februarie 2016

Ipoteza icredibila !sursa de îmbolnavire a bebesusilor

Unul dintre cei mai buni medici nefrologi face o mărturisire șocantă pe pagina sa de Facebook cu privire la sursa îmbolnăvirii bebelușilor din Argeș, și-anume un anume iaurt colorat ar putea fi vinovat pentru starea critică în care au ajuns micuții.

Doctorul Ovidiu Limoncu a ajuns la această concluzie în urma discuţiilor pe care le-a avut cu părinţii a trei copii din Buzău, diagnosticaţi cu acest sindrom. Ieri, ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, a anunţat că a fost identificată cauza îmbolnăvirii copiilor din Argeş: este vorba de o tulpină a bacteriei E.coli.
„Am avut, la Grigore Alexandrescu, o serie de trei copii cu SHU (sindrom hemolitic-uremic – n.r). Toţi trei erau din Buzău. Am încercat să găsesc sursa îmbolnăvirii din discuţiile cu părinţii. Elementul comun era consumul aceluiaşi tip de iaurt colorat, cu arome. Sunt curios, pentru că sigur este contaminare alimentară, ce vor găsi acum la anchetă epidemiologică!”, a scris specialistul în nefrologie pediatrică pe Facebook