Latest News

.

sâmbătă, 5 martie 2016

Rulada cu carne si ou usor de facut !






Ingrediente:

3 cartofi mari
3 oua
1 ceapa
500 gr carne tocata (eu am folosit mix vita/porc)
ardei murati sau copti
cascaval
bacon in felii subtiri
sare
piper

Mod de preparare:

Se taie ceapa in solzisori si se caleste la foc foarte lent, pana ramane transparenta. E important sa nu se arda! Cartofii curatati de coaja se taie in bucatele micute si subtirele si se prajesc in ulei abundent, la foc lent. E IMPORTANT SA RAMANA MOI, ca si cum ar fi fierti. Se bat ouale cu sare si piper si se amesteca cu ceapa si cartofi.

Luam o tava de cozonac si o ungem cu putin ulei, punem feliutele de bacon (practic, se imbraca tava), iar in afara lasam fasiile pe margine (cu ele vom acoperi "tortul"). La baza se pune carnea tocata cu putina sare si piper, apoi ardeiul (eu am folosit copt pentru a evita otetul. Fiecare il poate face cum doreste). Se pune cascavalul, iar deasupra compozitia de oua, cartofi si ceapa.

Se inveleste partea superioara cu baconul ramas pe margini si se da la cuptor, la 220 de grade, preincins timp de 30 minute.

Rulada cu carne, usor de facut, propusa de Ana Victoria Florea.


Ingrediente:

3 cartofi mari
oua
1 ceapa
500 gr carne tocata (eu am folosit mix vita/porc)
ardei murati sau copti
cascaval
bacon in felii subtiri
sare
piper

Mod de preparare:


Se taie ceapa in solzisori si se caleste la foc foarte lent, pana ramane transparenta. E important sa nu se arda! Cartofii curatati de coaja se taie in bucatele micute si subtirele si se prajesc in ulei abundent, la foc lent. E IMPORTANT SA RAMANA MOI, ca si cum ar fi fierti. Se bat ouale cu sare si piper si se amesteca cu ceapa si cartofi.

Luam o tava de cozonac si o ungem cu putin ulei, punem feliutele de bacon (practic, se imbraca tava), iar in afara lasam fasiile pe margine (cu ele vom acoperi "tortul"). La baza se pune carnea tocata cu putina sare si piper, apoi ardeiul (eu am folosit copt pentru a evita otetul. Fiecare il poate face cum doreste). Se pune cascavalul, iar deasupra compozitia de oua, cartofi si ceapa.

Se inveleste partea superioara cu baconul ramas pe margini si se da la cuptor, la 220 de grade, preincins timp de 30 minute.

Rulada cu carne, usor de facut, propusa de Ana Victoria Florea.