Latest News

.

duminică, 24 aprilie 2016

Cea mai buna bautura pentru detoxifiere organismului




Daca vrei sa prepari aceasta bautura, ai nevoie doar de cateva ingrediente simple: otet de mere, zeama de lamaie, scortisoara, piper cayenne si indulcitor pe baza de stevie.

Otetul de mere contine multe enzime si bacterii sanatoase, acid acetic, care ajuta la scaderea presiunii sanguine si te ajuta sa scapi de kilogramele nedorite.

 9 probleme de sanatate pe care le poti evita daca bei zilnic apa cu lamaie

Zeama de lamaie ajuta la reglarea nivelului de zahar din organism si la reglarea PH-ului. In plus, contine vitamina C.

Scortisoara este recunoscuta pentru proprietatile ei miraculoase asupra sanatatii, ajuta la scaderea presiunii sanguine si este recomandata in multe diete.

Piperul cayenne iti pune metabolismul in miscare, iti intareste sistemul imunitar si ajuta la scaderea presiunii sanguine.

Indulcitorul pe baza de stevia este recomandat in multe diete. Ajuta la mentinerea greutatii si are numeroase beneficii asupra sanatatii.

Bautura pentru detoxifierea organismului se prepara cu urmatoarele ingrediente:

un pahar de apa

2 linguri de otet de mere

2 linguri de zeama de lamaie

1 lingurita de scortisoara

un praf de piper cayenne

indulcitor pe baza de stevie dupa gust

Amesteca bine toate ingredientele si consuma bautura imediat ce ai preparat-o. Este recomandat sa bei acest suc de detoxifiere de trei ori pe zi, cu 20 de minute inainte de fiecare masa, timp de doua saptamani. Apoi poti sa consumi doar un pahar pe zi, inainte de cina.

Gemul din ghimbir si lamaie, leac pentru stimularea imunitatii

http://sanatate.bzi.ro/