Latest News

.

joi, 15 septembrie 2016

Cel mai bun sos de hrean



Ingrediente: 250 ml apa, 2 linguri faina, 2 linguri hrean ras marunt, 2 lingurite zahar, 2 lingurite zeama de lamaie, 3 linguri margarina (ori untdelemn).

Mod de preparare: Se incinge margarina, se adauga faina amestecand continuu si, in timp ce se rumeneste, se toarna, de doua-trei ori, putina apa clocotita. Se trage sosul de pe foc, se adauga zaharul, hreanul si zeama de lamaie.

Ingrediente: 250 ml apa, 2 linguri faina, 2 linguri hrean ras marunt, 2 lingurite zahar, 2 lingurite zeama de lamaie, 3 linguri margarina (ori untdelemn).

Mod de preparare: Se incinge margarina, se adauga faina amestecand continuu si, in timp ce se rumeneste, se toarna, de doua-trei ori, putina apa clocotita. Se trage sosul de pe foc, se adauga zaharul, hreanul si zeama de lamaie.

http://www.kfetele.ro/