Latest News

.

duminică, 18 septembrie 2016

Rețeta de parjoale moldovenești




La noi in Moldova facem des parjoale (piftele)....


INGREDIENTE
700 g carne vita
300 g carne porc
3 oua
2 cepe
1 morcov
un miez de paine inmuiat in lapte
o caciulie usturoi
marar, patrunjel
sare, piper, cimbru
faina
ulei

1
adriana_bobu
Bucataras incepator
 25
imi place
 25
comentează
 12
reteta favorita
Taguri: parjoale, carne vita, carne porc, chiftele, retete Mancaruri cu carne
Portii: -Timp de preparare: sub 60 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale moldovenesti:
Carnea tocata se amesteca cu ceapa si morcovul (tocate marunt si trase in prealabil in putin ulei) Se adauga apoi mujdeiul, miezul de paine si ouale batute , verdeata tocata, sarea si piperul. Se formeaza gramajoare mici care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Pofta buna!

http://www.bucataras.ro/