Latest News

.

luni, 22 februarie 2016

Muffins cu cascaval !




IGREDENTE

100 gr faina
praf de copt
200 gr sunca
3 oua
50 gr masline negre feliate
100 ml lapte
100 gr cascaval / telemea de oi
2 felii gogosar murat
2 linguri ulei
piper
sare dupa gust

Mod de preparare:

Sunca si gogosarul se taie cubulete, cascavalul se da prin razatoarea mare. Intr-un castron batem bine ouale cu sare si piper apoi adaugam laptele si uleiul, mixam iarasi, dupa care branza sau cascavalul, punem faina amestecata cu praful de copt si amestecam pana sa omogenizeaza. Peste compozitia rezultata adaugam sunca, gogosarul, maslinele se amesteca sa se omogenizeze.

In fiecare forma de briosa se pune harie se briose se toarne peste comozitie cate o lingura si jumate, in functie de forma, apoi se da la cuptor, la foc mediu, timp de 25-30 minute. Se face testul cu scobitoarea.

sursa: apropo