Morcovi - 55 gr.
Varza - 212 g.
Ceapă - 43 g.
Cartofi - 379 g.
Ulei vegetal - 23 gr.
Tomate - 2 buc.
Patrunjel - 15 g.
Sare - 8 c.
Piper negru - 4 gr.
frunze de dafin - 1 buc.
Apă - 1500 m.
mese nutritive de valoare "Postul Mare Supa" (la 100 de grame):
Calorii: 27.1 kcal.
Proteine: 0,6 grame.
Grăsime: 1 gram.
Hidrati de carbon: 4 g.
Numărul de persoane: 9
fel întâi prânz cină copil vegetarian în timpul Postului aragaz 30-60 minute Calorii: <200 Proteine: <10 Grăsime: <5 Hidrati de carbon: <20
Cum de a găti o masă "supă fără carne"
Se curata cartofii, se taie în cuburi. Tomatele Se spală și se taie în felii subțiri.
Ceapă și morcovi curățate. Ceapa se taie în inele și jumătate, morcovi grătar. Gatiti legumele intr-o tigaie cu fund gros în ulei vegetal până la auriu.
Se adaugă roșiile și se fierbe, amestecand, timp de 5 minute.
Se toarnă apă în tigaie, pune cartofii, se aduce la fierbere și se fierbe timp de 7 minute.
Varza se toaca marunt impreuna cu frunze de dafin adauga la oala. Se fierbe timp de 5 minute.
Se condimentează cu sare și piper, se presara cu ierburi tocate marunt si se fierbe timp de încă 10 minute.
Bon Appetit!
https://translate.google.ro
