joi, 18 februarie 2016
Ardei rosu umplut cu braza de vaci !
TIMPI DE PREPARARE
Timp de preparare: 15 min
Gata in: 15 min
INGREDIENTE
4 roşii mari
4 linguri seminţe de floarea-soarelui
100 g brânză proaspătă
50 g telemea de oaie
1 lingura coajă de lămâie
1 lingura pătrunjel verde
1 fir de tarhon
busuioc pentru ornat
PREPARARE
1. Roşiile se spală şi se şterg. La fiecare roşie se taie câte un căpăcel şi apoi se curăţă de miez cu ajutorul unei linguriţe. Se dau cu un praf de sare şi se lasă la scurs pe o farfurie.
2. Brânza proaspătă se pune într-un castron, se pasează şi se amestecă bine cu pătrunjelul şi tarhonul tocat mărunt, telemeaua rasă, coaja de lămâie şi seminţele decojite.
3. Se pune această compoziţie în roşiile curăţate şi se ornează cu busuioc proaspăt. Se acoperă cu căpăcelele tăiate din roşii şi se servesc imediat.
retete unica.ro.
Ardei rosu umplut cu braza de vaci !
Reviewed by Ani Bolog
on
18 februarie
Rating: 5
Reviewed by Ani Bolog
on
18 februarie
Rating: 5
