Latest News

.

joi, 18 februarie 2016

Ardei rosu umplut cu braza de vaci !




TIMPI DE PREPARARE

 Timp de preparare: 15 min
 Gata in: 15 min
INGREDIENTE

 4 roşii mari
 4 linguri seminţe de floarea-soarelui
 100 g brânză proaspătă
 50 g telemea de oaie
 1 lingura coajă de lămâie
 1 lingura pătrunjel verde
 1 fir de tarhon
 busuioc pentru ornat
PREPARARE

1. Roşiile se spală şi se şterg. La fieca­re roşie se taie câte un căpăcel şi apoi se curăţă de miez cu ajutorul unei linguriţe. Se dau cu un praf de sare şi se lasă la scurs pe o farfurie.

2. Brânza proaspătă se pune într-un castron, se pasează şi se amestecă bine cu pătrunjelul şi tarhonul tocat mărunt, telemeaua rasă, coaja de lămâie şi seminţele decojite.

3. Se pune această compoziţie în roşiile curăţate şi se ornează cu busu­ioc proaspăt. Se acoperă cu căpăcelele tăiate din roşii şi se servesc imediat.


retete unica.ro.