Latest News

.

vineri, 26 februarie 2016

Friptura de pui la cuptor cu ceapa si rozmarin !





Ingrediente:

  • 12 buc. file de pui
  • sare
  • piper negru
  • 200 gr sunca
  • 3 mere mici
  • 3 cepe mici
  • 8 linguri de ulei de masline
  • 3 crengute rozmarin, proaspat tocat
  • 100 ml ulei de masline

Mod de preparare:

1. Pune bucatile de carne pe masa, una langa alta. Potriveste-le de sare si piper pe ambele parti.
2. Ruleaza bucatile si pune-le intr-o farfurie.
3. Pune fasiile de sunca pe masa. Pe fiecare fasie pune cate un file de pui. Ruleaza dintr-un capat in altul.
4. Taie cepele si merele julienne.
5. Unge cu unt o tava de sticla termorezistenta.
6. Pune rulourile de carne unul langa altul, intr-un singur strat.
7. Strecoara printre ele bucatele de ceapa si de mar.
8. Presara rozmarin si picura si niste ulei. Toarna si niste apa.
9. Acopera tava cu folie si bag-o in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru aproximativ 60 de minute.

Cu aproximativ 30 de minute inainte de a o scoate, indeparteaza folia.