miercuri, 10 februarie 2016
Prajitura cu budinca în doua culori !
Pentru crusta:
230 gr nuci pecan tocate marunt3 linguri zahar albjumatate pachet unt topit230 gr faina
Pentru stratul cu crema de branza:200 gr zahar pudra200 gr smantana pentru frisca1 pachet de crema de branza
Pentru budinca de vanilie:1 plic de budinca de vanilie instantcca 300 ml lapte
Pentru budinca de ciocolata:1 plic de budinca de ciocolata instantcca 300 ml lapte
Pentu ultimul strat:ciocolata data pe razatoarecca 450 gr frisca
Mod de preparare:
1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.2. Pulverizeaza putin spray de gatit intr-o tava.3. Mixeaza toate ingredientele pentru crusta si pune-le in tava de copt.4. Bag-o in cuptor pentru aproximativ 20 de minute. 5. Intre timp pregateste budinca de vanilie si budinca de ciocolata conform instructiunilor de pe ambalaj.6. Mixeaza crema de branza cu zaharul pudra si cu smantana. Trebuie sa obtii o compozitie usoara si pufoasa.7. Scoate crusta din cuptor, transfer-o pe un gratar si las-o sa se raceasca.8. Intinde apoi uniform pe ea mixul cu crema de branza, dupa aceea budinca de ciocolata, apoi budinca de vanilie, iar la final frisc.9. Presara ciocolata razuita peste prajitura si bag-o in frigider pentru cateva ore.
http://culinar.bzi.ro/
Prajitura cu budinca în doua culori !
Reviewed by Ani Bolog
on
10 februarie
Rating: 5
Reviewed by Ani Bolog
on
10 februarie
Rating: 5
