Latest News

.

luni, 15 februarie 2016

Kebab de pui !





Ingrediente:

900 gr piept de pui fara os si piele
2 lingurite sare kosher
1 lingurita jumatate de paprika dulce
2 lingurita paprika afumata
4 lingurite zahar
2-3 felii de bacon crud, taiat in bucatele
230 gr sos barbecue

Mod de preparare:

Taie carnea de pui in cubulete, apoi pune-o intr-un bol, amestec-o cu sare, acoper-o cu folie si bag-o in frigider pentru cel putin 30 de minute.
Incinge grillul la temperatura mare. Sterge bucatile de carne cu niste prosoape absorbante, apoi presara pe ele zaharul si ambele tipuri de paprika. Mixeaza in robotul de bucatarie toate bucatile de bacon, circa 30-45 de secunde, la viteza mare, pana obtii o pasta. Amesteca baconul cu carne de pui, infige totul in niste betisoare de frigarui, apoi pune pe grill.
Dupa 8 minute, cufunda frigaruile in sosul barbecue, apoi pune-le inapoi pe grill, pentru doar 1 minute.



http://culinar.bzi.ro/