Latest News

.

luni, 14 martie 2016

Ceaiuri de slabit pe care le poti prepara acasa !



Poți să-ți pregătești singură mai multe tipuri de ceaiuri de slăbit sau să faci combinații care îți plac mai mult. Noi îți oferim câteva variante.



Ceai de ovăz cu vanilie

Acesta taie pofta de dulce, astfel încât îți va fi mai ușor să duci dieta până la capăt Pune o linguriță de ceai de ovăz într-o cană și toarnă deasupra apă fierbinte. Lasă 10 minute și adaugă jumătate de pliculeț de zahăr vanilat. Bea câte o cană în fiecare dimineață tiimp de trei săptămâni.

Ceai din frunze de dud

Acest ceai este recomandat mai ales persoanelor care suferă de afecțiuni de natură digestivă, cum ar fi ulcerul, diareea sau gastrita. Prepară o infuzie dintr-o linguriță de frunze de dud la 250 ml de apă clocotită. Bea această cantitate în trei reprize, la o oră după mesele principale. Ceaiul nu se îndulcește și se bea timp de trei săptămâni.

Ceai verde cu ghimbir proaspăt

Curăță de coajă și taie mărunt o bucățică de ghimbir de mărimea une cireșe. Amestecă-l cu o linguriță de ceai verde și toarnă deasupra o cană cu apă fierbinte. Lasă 4 minute, apoi bea. Timp de 3 săptămâni, bea câte două căni pe zi. Vei simți imediat efectul și vei vedea că după un timp îți taie pofta de mâncare și stabilizează nivelul glicemiei în organism.

Ceaiuri de slăbit din flori de soc

Stimulează transpirația și eliminarea toxinelor și are un efect laxativ moderat. Pune trei lingurițe cu vârf de flori de soc la o cană de 250 ml de apă clocotită. Lasă 10 minute să infuzeze și bea cantitatea în trei reprize, neîndulcită. După două săptămâni fă pauză o săptămână, apoi poți continua încă două săptămâni.



http://www.libertateapentrufemei.ro/