Latest News

.

marți, 19 aprilie 2016

Articole din Diete și regim



Daca aveti pofta de maioneza , nutritionistii va sfatuiesc sa o preparati in casa , din oua proaspete si ulei de masline. Evitati ouale de rata, fiindca pot vehicula Salmonella. Utilizati zeama de lamaie stoarsa pe loc, nu acid citric sau suc de lamaie industrial. Maioneza trebuie consumata ocazional. Pentru post, este bine sa optam pentru maioneza de post .
Maioneza de post din cartofi se prepara cu urmatoarele ingrediente:
- 2 cartofi
- suc de lamaie proaspat stors
- o lingura de mustar
- ulei
- sare si piper dupa gust  
Curatam cartofii si ii fierbem in apa si sare. Dupa ce sunt gata, se scot si se lasa la racit, apoi se fac piure. Adaugam mustarul si o lingura de ulei, amestecand in continuu. Se completeaza compozitia cu mustar si ulei pana la obtinerea compozitiei dorite,...

http://sanatate.bzi.ro/