Latest News

.

marți, 19 aprilie 2016

Furnicile ți-au invadat bucataria ? iata cum scapi de ele




Furnicile sunt atrase de resturile de mancare din gunoi, de firimituri si vase murdare. Produsele chimice te ajuta sa scapi de furnici, insa fac rau mediului, oamenilor si animalelor de casa. De aceea, este mai bine sa alegi o solutie eco.

1. Solutie contra furnicilor cu ulei de arbore de ceai si eucalipt
Amesteca 5 ml de ulei de arbore de ceai, 5 ml de ulei de eucalipt si 20 ml de alcool etilic. Acest parfum va pune furnicile pe fuga, asa ca ai grija sa il aplici in locurile pe care se catara furnicile.

Cum sa scapi definitiv de furnicile din casa pe cale naturala

2. Solutie cu drojdie, zahar si bicarbonat
Un alt remediu este o combinatie de bicarbonat de sodiu, zahar si drojdie. Zaharul le atrage, bicarbonatul si drojdia le elimina.

Citeste si: Cum sa scapi de gandacii de bucatarie pentru totdeauna

Gandacii de bucatarie sunt o problema comuna si de cele mai multe ori greu de eliminat. Puteti alege dintre numeroase produse de pe piata, dar ele contin substante chimice extrem de nocive, care distrug poate gandacii, dar va pot pune in pericol sanatatea dumneavoastra si a animalelor de companie.

Scapa de gandacii de bucatarie cu aceasta leguma

Metoda naturala pentru eliminarea gandacilor
Daca nu mai stiti cum sa ii eliminati, incercati aceasta metoda, care a dat rezultate foarte bune. Aveti nevoie de un ou de tara, un cartof mediu si 50 de grame de acid boric pulbere. Fierbeti cartoful si oul (fiert tare) le pasati si adaugati acidul boric. Omogenizati compozitia si din aceasta modelati bilute de marimea unei nuci mici. 

Plasati aceste bilute in toate colturile casei si in alte locuri - de exemplu: in spatele dulapurilor, a frigiderului, aragazului, pe rafturi. 
In cateva zile veti scapa de gandaci. Repetati procedura dupa cateva luni.