Latest News

.

miercuri, 25 mai 2016

Chec aperitiv cu șunca și telemea












Ingrediente:

7 oua
500 gr sunca presata
cca 200 gr faina alba (sau un pic mai multa)
putin marar
4 linguri de ulei
130 gr telemea
1.5 plic praf de copt
100 gr masline fara samburi, tocate
3 ardei grasi rosii

Mod de preparare:

1. Bate ouale spuma.
2. Adauga uleiul, apoi faina amesteca cu praf de copt. Omogenizeaza.
3. Pune ardeii tocati marunt, sunca maruntit, mararul tocat, telemeaua data pe razatoare si maslinele. Omogenizeaza.
4. Pune compozitia intr-o tava de cozonac, tapetata cu hartie de copt.
5. Baga tava in cuptorul incins la 160-170 de grade Celsius. Drobul e gata cand a prins o culoare rumena la suprafata, dar poti face si testul cu scobitoarea.


http://culinar.bzi.ro/