miercuri, 24 februarie 2016
Coaste de porc marinate !
TIMPI DE PREPARARE
Timp de preparare: 15 min
Timp de gatire: 25 min
Gata in: 40 min
INGREDIENTE
1 kg coaste de porc
1 litru vin roşu sec
1 portocală
1 lingurita ghimbir ras
un praf de sare
1 ceapă
câteva rămurele de rozmarin
Pentru copt
ulei
1 lingura miere
PREPARARE
Se apropie cu paşi repezi sezonul fripturilor şi cărnurilor aromate. Învaţă să faci coaste de porc marinate pentru invitaţii tăi!
1. Din vin, coaja rasă de portocale, sucul portocalei, vanilia curăţată, sare şi ghimbirul ras se face o marinată în care se pun coastele de porc pentru o oră.
2. Apoi, se scot şi se şterg şi în vasul în care vor fi puse la cuptor se pune o lingură de ulei. Se prăjesc coastele pe ambele părţi cu mierea şi, după ce carnea a devenit rumenă, se toarnă marinata.
3. Se dă la cuptor pentru 25 de minute. Se aduc la masă cu rondele de ceapă şi rămurele de rozmarin proaspăt.
Coaste de porc marinate !
Reviewed by Ani Bolog
on
24 februarie
Rating: 5