Latest News

.

miercuri, 24 februarie 2016

Coaste de porc marinate !




TIMPI DE PREPARARE

 Timp de preparare: 15 min
 Timp de gatire: 25 min
 Gata in: 40 min
INGREDIENTE

 1 kg coaste de porc
 1 litru vin roşu sec
 1 portocală
 1 lingurita ghimbir ras
 un praf de sare
 1 ceapă
 câteva rămurele de rozmarin
Pentru copt

 ulei
 1 lingura miere
PREPARARE

Se apropie cu paşi repezi sezonul fripturilor şi cărnurilor aromate. Învaţă să faci coaste de porc marinate pentru invitaţii tăi!

1. Din vin, coaja rasă de portocale, sucul portocalei, vanilia curăţată, sare şi ghimbirul ras se face o marinată în care se pun coastele de porc pentru o oră.

2. Apoi, se scot şi se şterg şi în vasul în care vor fi puse la cuptor se pune o lingură de ulei. Se prăjesc coastele pe ambele părţi cu mierea şi, după ce carnea a devenit rumenă, se toarnă marinata.

3. Se dă la cuptor pentru 25 de minute. Se aduc la masă cu rondele de ceapă şi rămurele de rozmarin proaspăt.