Latest News

.

joi, 25 februarie 2016

Aperitiv cu rulouri cremoase !





Ingrediente:

50 gr unt
3 linguri de faina de grau
200 ml de lapte 1,5%
200 gr branza
4 linguri maioneza
2 prafuri de sare
piper alb
2 linguri arpagic tocat marunt
9 felii de sunca

Mod de preparare:

1. Pune untul la topit.
2. Cand e topit aproape complet, adauga faina in ploaie si amesteca in mod constant (ca sa nu se formeze cocoloase).
3. Cand compozitia e destul de groasa, bine inchegata, incorporeaza laptele fierbinte si potriveste de sare si piper. Continua sa amesteci, ca sa obtii un sos bechamel.
4. Pune apoi in el branza faramitata, maioneza si arpagicul. Omogenizeaza.
5. Tapeteaza un bol cu folie alimentara si toarna compozitia in bol.
6. Intinde feliile de sunca pe masa.
7. Ia cate o lingura sau doua din bol, modeleaza sub forma de carnat mai lung si pune pe cate o felie de sunca. Ruleaza dintr-un capat in altul.
8. Pune rulourile pe un platou decorat cu frunze de salata verde, felii de rosii, castraveti si ridichi.