Latest News

.

miercuri, 24 februarie 2016

Coopida umpluta !






Se taie o conopida pe jumatate. Dupa ce se scoate mijlocul si se taie capetele, se fierbe in apa cu sare timp de 15 minute.
1 ceapa tocata marunt
60 gr ciuperci curatate si tocate
20 gr bulgur (grau tocat)
60 ml zeama de legume
10 gr margarina
30 gr créme fraiche (sau smantana)
Sare, piper

Se pune mai intai margarina sa se topeasca, se adauga ceapa si se caleste. Se adauga apoi mijlocul si capetele, tocate marunt precum si ciupercile tocate si se calesc. Se pune zeama de legume. Se adauga bulgurul si se lasa sa fiarba cinci minute. Se adauga crème fraiche. Compozitia obtinuta se pune in cele doua jumatati de conopida si apoi intr-o tava impreuna cu restul de compozitie. Conopida umpluta se lasa in cuptor in jur de 15 minute. Se serveste cu patrunjel verde.