Latest News

.

marți, 23 februarie 2016

Cum se face ciorba de legume !





Ingrediente:

2 linguri orez
3 morcovi
1 pastarnac
1 radacina patrunjel
2 cartofi
1/4 telina
1 ceapa mica
150 g fasole verde congelata
8-9 buchetele broccoli
2 galbenusuri
2 rosii
300 g smantana 15% grasime
patrunjel verde
putin ulei
sare

Mod de preparare:

Morcovii, pastarnacul, patrunjelul si telina le curatam, le spalam si le taiem cubulete. Apoi le calim in putin ulei, adaugam 3 litri de apa si lasam sa fiarba. Dupa 20 min. adaugam cartofii curatati, spalati si taiati cubulete, orezul spalat, fasolea verde, ceapa curatata si tocata marunt, rosiile taiate feliute. Mai lasam sa fiarba la foc mic 15 minute si adaugam brocoli. Lasam inca 5 min si stingem focul. Galbenusurile le amestecam cu smantana, adaugam putin cate putin din supa fierbinte si amestecam. Rasturnam toata compozitia in oala si amestecam. Potrivim de sare si servim cu patrunjel verde deasupra.

Ciorba de legume recomandata de Amalia.