Latest News

.

marți, 23 februarie 2016

Placita cu pui !





INGREDIENTE
 un pachet aluat foitaj
 un piept de pui
 o ceapa
 un ardei gras
 150 ml supa
 75 g unt
 sare
 piper
 o legatura patrunjel
INGREDIENTE PENTRU COPT
 un ou
MOD DE PREPARARE:
In unt topit se pun la calit ceapa si ardeiul gras, curatate, spalate si taiate marunt.
Dupa ce s-au inmuiat, se adauga carnea taiata fasii si se lasa sa se albeasca.
Se toarna supa, se presara sare si piper si se lasa sa fiarba pana ce se evapora lichidul si amestecul este bine scazut. Se amesteca apoi cu patrunjel tocat.
Aluatul se imparte in doua, jumatate se pune in tava de copt, se asaza umplutura, se acopera cu restul de aluat si se unge cu ou batut. Se lasa la cuptor 30 de minute.
Incearca si alte retete de placinta