Latest News

.

luni, 22 februarie 2016

Peste la cuptor !





Nu știu cum se face că cea mai simplă rețetă de pește la cuptor este și cea mai gustoasă! Haideți! La treabă și apoi…poftă bună!

Ingrediente:

2 pe ști
2 lămâi
4 linguri ulei
un kilogram cartofi
3 cepe
2 căț ei usturoi
150 ml vin
sare
piper
1. Pe știi gata evisceraț i, spăla ți ș i curăța ți de solzi se presară cu sare și piper la interior ș i exterior, se așază în tavă și se pun felioare de la o lămâie în bur țile lor.
2. Cartofii se taie cuburi și se amestecă uș or cu ceapa tăiată peș tiș ori și usturoiul.
3. Se pun legumele pe lângă pe ști ș i se stropeș te totul cu ulei.
4. Se toarnă și vinul în tavă și se lasă la cuptor pentru o oră.

Sursa foto:Shutterstock