Latest News

.

miercuri, 17 februarie 2016

Rulada stromboli !





Ingrediente:

1 blat de pizza de la Pillsbury
2 oua
1 lingura parmezan
1 lingurita oregano
1 lingurita patrunjel
1/2 lingurita usturoi pudra
1/4 lingurita piper
2 linguri ulei vegetal
230 gr pepperoni
450 gr branza mozzarella

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Presara faina pe masa si intinde pe ea aluatul.
3. Separa albusurile de galbenusuri.
4. Mixeaza galbenusurile cu parmezan, oregano, usturoi, patrunjel, piper si ulei vegetal.
5. Intinde compozitia uniform pe blat.
6. Acopera cu felii de pepperoni.
7. Presara branza si ruleaza dintr-un capat in altul. Ai grija sa sigilezi capetele.
8. Bate spuma albusurile si unge cu ele rulada stromboli.
9. Pune rulada intr-o tava tapetata cu hartie de copt si bag-o in cuptor pentru 20-25 de minute.

Ingrediente:

1 blat de pizza de la Pillsbury
2 oua
1 lingura parmezan
1 lingurita oregano
1 lingurita patrunjel
1/2 lingurita usturoi pudra
1/4 lingurita piper
2 linguri ulei vegetal
230 gr pepperoni
450 gr branza mozzarella

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Presara faina pe masa si intinde pe ea aluatul.
3. Separa albusurile de galbenusuri.
4. Mixeaza galbenusurile cu parmezan, oregano, usturoi, patrunjel, piper si ulei vegetal.
5. Intinde compozitia uniform pe blat.
6. Acopera cu felii de pepperoni.
7. Presara branza si ruleaza dintr-un capat in altul. Ai grija sa sigilezi capetele.
8. Bate spuma albusurile si unge cu ele rulada stromboli.
9. Pune rulada intr-o tava tapetata cu hartie de copt si bag-o in cuptor pentru 20-25 de minute.

Ingrediente:

1 blat de pizza de la Pillsbury
2 oua
1 lingura parmezan
1 lingurita oregano
1 lingurita patrunjel
1/2 lingurita usturoi pudra
1/4 lingurita piper
2 linguri ulei vegetal
230 gr pepperoni
450 gr branza mozzarella

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Presara faina pe masa si intinde pe ea aluatul.
3. Separa albusurile de galbenusuri.
4. Mixeaza galbenusurile cu parmezan, oregano, usturoi, patrunjel, piper si ulei vegetal.
5. Intinde compozitia uniform pe blat.
6. Acopera cu felii de pepperoni.
7. Presara branza si ruleaza dintr-un capat in altul. Ai grija sa sigilezi capetele.
8. Bate spuma albusurile si unge cu ele rulada stromboli.
9. Pune rulada intr-o tava tapetata cu hartie de copt si bag-o in cuptor pentru 20-25 de minute.


http://culinar.bzi.ro/