Latest News

.

marți, 8 martie 2016

Omleta -umpluta !


Ingrediente:

7 oua
30 gr parmezan
piper
sare
arpagic tocat marunt
50 ml lapte
ulei de masline
150 gr sunca
150 gr crema de branza
50 gr rucola

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Mixeaza ouale cu parmezanul, laptele, sarea, piperul si arpagicul. Omogenizeaza.
3. Unge cu ulei o tava si tapeteaz-o cu hartie de copt.
4. Pune compozitia in tava si bag-o in cuptor pentru circa 15 minute. Scoate apoi omleta si las-o 5 minute sa se raceasca.
5. Intinde crema de branza peste toata omleta, apoi rucola si acopera cu feliile de sunca.
6. Ruleaza omleta dintr-un capat in altul.
7. Inveleste in folie si baga in frigider pentru cel putin o ora.
8. Serveste omleta taiata in rulouri.



http://culinar.bzi.ro/