Latest News

.

vineri, 18 martie 2016

Tocanita de ciuperci !




Ingrediente
1 kg ciuperci
3 cepe rosii
2 cepe albe
1 ardei kapia rosu
o cescuta bulion
4-5 graunti usturoi
sare
o legatura patrunjel
o legatura marar
ulei
delikat (optional)
Mod de preparare
Ciupercile se curata, se spala si se feliaza.

Separat, ceapa se curata, se spala, se taie fideluta si se pune la calit in putin ulei.

Cand incepe sa se inmoaie, se adauga ardeiul taiat fasii subtiri, usturoiul tocat marunt, sare si delikat ( optional ).

Apoi se pun ciupercile si se lasa si cu acestea la calit.

Dupa aproximativ 10 minute se toarna  bulionul, se presara verdeata tocata marunt,  se adauga o ceasca de apa si se introduce la cuptor pentru circa 30 de minute, la foc mic.

Tocanita se serveste cu mamaliguta.

Pofta buna!

 http://www.retetepentrutine.ro/