Latest News

.

sâmbătă, 2 aprilie 2016

Amestecul simplu care elimina petele maro de pe pele !






Daca ai pete maro pe fata de care te-ai saturat, trebuie sa stii ca exista solutii simple pentru a scapa de ele. Aceste pete apar din cauza unei hiperpigmentari. Acesta afectiune este, de fapt, un dezechilibru ce se manifesta prin aparitia unor zone intunecate pe suprafata epidermei. In acest fel creste nivelul de melanina, care este un pigment de culoare inchisa.

Pete de culoare deschisa pe pielea copilului. Cele mai frecvente 7 cauze

Cu aceasta reteta vei constata o luminare a petelor maro, indiferent daca acestea sunt cauzate de soare sau de inaintarea in varsta. Pentru preparare veti avea nevoie de:

• 1 bucata mare de hrean

• 100 ml de otet de cidru de mere

Ce faci daca ai pete albe pe unghii

Se da prin razatoare hreanul si apoi, intr-un recipient de sticla, se adauga hreanul si otetul de mere. Se inchide si se lasa intr-un loc intunecat, timp de 2 saptamani, timp in care se agita recipeintul in fiecare zi. Se strecoara lichidul obtinut si se pastreaza in frigider. Aplica acest lichid obtinut in zona petelor maro zilnic, de trei ori pe zi, timp de cel putin o luna.

4 remedii care te ajuta sa scapi de petele de pe corp

Acest amestec nu este potrivit pentru toate tipurile de piele. In cazul tipului de piele sensibila pot sa apara iritatii sau disconfort, caz in care se recomanda intreruperea utilizarii acestui remediu.

http://sanatate.bzi.ro/