INGREDIENTE
500 g ficatei de pasare
3 cepe rosii
100 g unt
300 ml vin alb sec sau apa
sare
piper
2 ardei iuti verzi
2-3 fire patrunjel
MOD DE PREPARARE:
Se spala ficateii, se curata de fibrele albe si se lasa la scurs.
Ceapa se taie pestisori si se pune la calit in unt topit. Se presara sare.
Dupa ce s-a inmuiat se adauga ficateii, se lasa sa se albeasca uniform si se toarna vinul sau apa.
Se pune capac si se lasa asa pentru 20 de minute pe foc. Se serveste cu piper, ardei iute verde taiat rondele si patrunjel.
http://www.retetepractice.ro/
500 g ficatei de pasare
3 cepe rosii
100 g unt
300 ml vin alb sec sau apa
sare
piper
2 ardei iuti verzi
2-3 fire patrunjel
MOD DE PREPARARE:
Se spala ficateii, se curata de fibrele albe si se lasa la scurs.
Ceapa se taie pestisori si se pune la calit in unt topit. Se presara sare.
Dupa ce s-a inmuiat se adauga ficateii, se lasa sa se albeasca uniform si se toarna vinul sau apa.
Se pune capac si se lasa asa pentru 20 de minute pe foc. Se serveste cu piper, ardei iute verde taiat rondele si patrunjel.
http://www.retetepractice.ro/
