Latest News

.

luni, 28 martie 2016

5 Carbohdrati ,aliati în cura de slabire !



Tentatia de a renunta la carbohidrati atunci cand tinem o cura de slabire este foarte mare, insa nu toti carbohidratii sunt nocivi. Cei rafinati favorizeaza ingrasarea, insa cei buni ofera senzatia de satietate si ne ajuta sa ardem mai repede caloriile, nutritionistii sustinand ca acestia reprezinta o parte esentiala a alimentatiei noastre.

Prin actiunea lor stimuleaza metabolismul ajutand organismul sa elibereze acizi grasi care faciliteaza in special arderea grasimilor din jurul abdomenului. Iata cativa carbohidrati aliati in curele de slabire:

Cele mai bune alimente bogate in carbohidrati

1. Fasolea, este atat consistenta cat si nutritiva. Ea este bogata in proteine, fiind deosebit de hranitoare, insa pentru a avea efectele scontate se recomanda consumarea acestui aliment doar in stare fiarta fara a-l asocia cu grasimi.

2. Cartofii, sunt o sursa importanta de proteine fiind recomandati personelor care vor sa dea jos kilogramele in plus. Se recomanda consumarea cartofilor fierti sau copti.

3. Orezul integral este recomandat in cazul dietelor. Orezul este baza multor retete orientale, fiind deosebit de apreciat bucataria orientala.

3 carbohidrati care te ajuta sa slabesti

4. Mazarea este prietena inimii, contine multe vitamine de tip B, zinc, dar si o cantitate insemnata de fibre, ceea ce ofera o senzatie de satietate neobisnuita, acest lucru fiind ideal in cazul persoanelor care vor sa reduca numarul portiilor de mancare.

5. Lintea ajuta la accelerarea metabolismului si la mentinerea senzatiei de satietate. Acesta este un aliment foarte concentrat, continand doar o cantitate mica de apa.

sursa: sharethis.ro