Latest News

.

sâmbătă, 26 martie 2016

Chiftelute marinate !



INGREDIENTE

 1 pâine
 230 g brânză de vaci dulce/cremă de brânză
 120 g maioneză
 sare, piper, oregano, busuioc - după gust
 450 g chifteluțe făcute
 230 g mozzarella rasă
 750 g sos de paste/marinara
PREPARARE



Preîncălzește cuptorul la temperatură mare.

Tapetează fundul unei tăvi care nu lipește cu un strat de felii de pâine. Umple golurile dintre felii cu bucățele de pâine, astfel încât stratul să fie cât de cât uniform.
Într-un castron, combină brânza de vaci dulce/crema de brânză cu maioneza și condimentele (poți pune absolut orice alte condimente dorești, dacă nu îți sunt pe plac cele de mai jos). Întinde amestecul peste stratul de pâine. Presară niște mozzarella rasă ep deasupra
Combină sosul de paste sau sosul marinara cu chifteluțele. Pune-le peste stratul de brânză. Presară restul de mozzarella rămasă.
Dă la cuptor pentru 30-35 de minute.


http://retete.unica.ro/