Latest News

.

joi, 24 martie 2016

Prajitura rulada cu nuca de cocos !





Ingrediente

200 g cocos
200 g biscuiti macinati (zdrobiti)
3 linguri cacao
2 linguri esenta de rom
2 linguri dulceata de piersici
1 cana de lapte
1 cana de zahar pudra
70 g unt

Mod preparare

Pasul 1

Intr-un vas se pun 100 g cocos, jumatate din cana de zahar pudra si untul. Se framanta impreuna cu un pic de lapte pana se obtine o compozitie omogena care se poate intinde. Intr-un alt vas se pune cealalta jumatate de cantitate de nuca de cocos impreuna cu zaharul pudra ramas, cu biscuitii macinati, cacaoa, dulceata si esenta de rom si la fel se framanta cu lapte pana se obtine o compozitie omogena care se poate intinde.

Pasul 2

Fiecare parte obtinuta se intinde cu sucitorul intre doua folii in dimensiuni egale. Se aseaza foile una peste cealalta, in partea de jos foaia cu cacao iar deasupra foaia de culoare deschisa. Se ruleaza strans, cu grija, cu ajutorul foliei. La final se presara toata rulada cu nuca de cocos.

Retete: Prajitura
Ingrediente: biscuiti, cacao, dulceata de piersici, esenta rom, lapte, nuca cocos, unt, zahar pudra
 




http://1000reteteculinare.com/