Latest News

.

marți, 1 martie 2016

Spune nu gripei de primavara aceasta !



Variațiile de temperatură ne afectează pe toți. Cei mai sensibili dintre noi, copiii, bătrânii și cei care suferă de boli cronice, vor fi cei mai expuși virusurilor trezite la viață de vremea caldă de primăvara.

Ar fi bine să nu lași boala să te surprindă și nici să îi doboare pe cei mici. Ai grijă de tine și de cei dragi cu ajutorul remediilor naturale prin care poți preveni răcelile și gripa. Usturoiul, ceapa, fructele și legumele proaspete nu ar trebui să lipsească din alimentație.

Imunitate imbatabilă chiar și primăvara

Echinaceea este binecunoscută pentru proprietățile sale de a stimula imunitatea. Este recomandată ca adjuvant în prevenția afecțiunilor acute sau cronice ale aparatului respirator. Poți face o cură cu un ceai (infuzie dintr-una sau două lingurițe la o cană cu apă) din această plantă. Se beau câte de trei căni pe zi timp de trei săptămâni.

Goji, sursă de vitamine

Boabele Goji au un conținut foarte mare în vitamine, minerale, uleiuri omega și alte substanțe benefice pentru corp, care te pot ajuta să previi bolile de sezon. Se găsesc în comerț uscate sau preparate, sub formă de sucuri, pulbere concentrată sau în capsule. Fructele uscate ar trebui consumate dimineața (10-30 g). Pentru un gust mai bun pot fi amestecate cu nuci sau stafide sau se adăugă în muesli.

Lovitură de grație dată gripei

Preparatele homeopate sunt și ele o bună alegere, chiar și după ce ai răcit. Acestea nu au contraindicații (sunt interzise doar bebelușilor sub un an, iar femeilor însărcinate li se recomandă să consulte medicul curant înainte de administrare), dar efectul este excelent. Poți alege Influcid, care conține o combinație de substanțe active complementare care acționează asupra tuturor substanțelor active asociate răcelii și gripei.


http://www.libertateapentrufemei.ro/