Latest News

.

luni, 14 martie 2016

Stii cate beneficii are laptele de capra !



Suntem obișnuiți să folosim lapte de vacă și în unele cazuri laptele de soia. Însă trebuie să știi că laptele de capră are calități extraordinare și este indicat în alimentație la toate vârstele.



Unul dintre cele mai sănătoase alimente de care merită să beneficiem este laptele de capră. ”Proprietățile nutritive ale laptelui de capră sunt superioare celui de vacă. Este ușor digerabil, un antiinflamator cunoscut, ajută la creșterea imunității, este un excelent profilactic și tratament în anumite boli. Este potrivit pentru toate vârstele. Cu o structură asemănătoare laptelui matern este indicat și pentru hrănirea sugarilor. Iar conţinutul crescut de potasiu şi cel redus de sodiu, îl recomandă drept protector cardiac”, a spus doamna Mihaela Bachmann, marketing manager al unui producător de lapte și de produse lactate, în cadrul evenimentului cu tema „Sănătatea și confortul, prioritățile vieții moderne”.

Kefirul din lapte de capră are proprietăți uimitoare

Calităţile kefirului obţinut din lapte de capră merită și ele subliniate. Este o băutură hrănitoare, care se asimilează ușor datorită dublei fermentații, cu proprietăți benefice asupra tranzitului digestiv și sănătății colonului.
Bun la gust, acrișor, acidulat, un adevărat energizant, recunoscut din antichitate ca băutură cu proprietăți miraculoase deoarece prelungește viața, întârzie îmbătrânirea, favorizează memoria și crește imunitatea, kefirul se obține din culturi lactice selecționate în lapte.



http://www.libertateapentrufemei.ro/