Latest News

.

joi, 19 mai 2016

Amestecul care scade colesterolul și regleaza tensiunea




Hipertensiunea arteriala este o problema cu care se confrunta tot mai multi oameni. Medicii au subliniat ca afectiunea este o problema cauzata in special de stilul de viata, mai exact de stres, alimentatie incorecta si inactivitate.

Tensiunea arteriala marita se afla intr-o relatie de stransa legatura cu o alta problema: colesterolul marit. Din fericire, exista solutii naturale care pot sa combata cele doua afectiuni. Potrivit healthylifetricks.com, salata de castraveti si usturoi este una din cele mai sanatoase combinatii, recomandate hipertensivilor.

Cum te ajuta castravetele si usturoiul
Castravetele este una din cele mai sanatoase vegetale, avand un continut ridicat de apa, potasiu, magneziu si fibre. Potasiu este mineralul care echilibreaza cantitatea de sodium din organism, iar fibrele au un rol important in mentinerea unei tensiuni arteriale normale. in plus, castravetii au un gust bun si un aport caloric scazut, fiind ideali in curele de slabire.

Usturoiul este fara indoiala unul din cele mai eficiente remedii naturale, fiind utilizat de oameni din intreaga lume pentru combaterea si prevenirea bolilor cardiovascuare. Numeroase cercetari au aratat ca alicina, compusul activ din usturoi, are un efect direct asupra tensiunii arteriale, dar si asupra colesterolului LDL.

Tinctura de usturoi, remediu pentru scaderea colesterolului, a hipertensiunii si vindecarea candidozei. Vezi cum se prepara

Salata de castraveti si usturoi
Ingrediente:
3 catei de usturoi
Un castravete
3-4 linguri de apa
O lingura de otet de mere

Curatati usturoiul si tocati-l marunt. Spalati castravetele, taiati-l in cuburi mici, amestecati-le intr-un bol si adaugati apa si otetul. Pentru aroma, puteti adauga si cateva frunze de menta. Se recomanda sa consumati aceasta salata zilnic.

Ridichea regleaza tensiunea arteriala si scade colesterolul


http://sanatate.bzi.ro/