Latest News

.

joi, 5 mai 2016

Praitura Raffaello




Ingrediente:

Pentru aluat:
6 albusuri
200 gr zahar pudra
100 gr de faina de grau
100 gr nuca de cocos

Pentru crema:
6 galbenusuri
40 gr budinca de vanilie
cca 400 ml lapte semidegresat
250 gr zahar pudra
250 gr margarina
150 gr zahar pudra

Pentru decor:
30 gr de nuca de cocos
putina ciocolata razuita

Mod de preparare:

1. Bate spum albusurile cu zaharul pudra.
2. Incorporeaza faina folosind o spatula. Omogenizeaza usor. Adauga nuca de cocos. Omogenizeaza iarasi.
3. Tapeteaza o tava cu hartie de copt, pune compozitia in ea si bag-o in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru aproximativ 20 de minute.
4. Pregateste budinca potrivit retetei de pe ambalaj. Pune in ea si zaharul pudra.
5. Dupa ce s-a racit, amestec-o cu galbenusurile. Omogenizeaza.
6. Incorporeaza apoi margarina. Omogenizeaza iarasi.
7. Intinde crema uniform peste blat.
8. Decoreaza cu ciocolata razuita si nuca de cocos.


http://culinar.bzi.ro/