Latest News

.

luni, 11 aprilie 2016

Stufat cu vin !



INGREDIENTE

 sare, piper
 40 fire ceapă verde
 20 fire usturoi verde
 2 linguri ulei
 1 lingurita făină
 1 pahar de borş, de vin roşu sau 2 linguri de oţet
 2-3 linguri bullion
 800 g carne de miel
PREPARARE

1. Se spală şi se taie carnea de miel în bucăţi potrivite şi se prăjesc în ulei, câteva minute pe fiecare parte, până îşi schimbă culoarea.
usturoi, apoi se adaugă peste carnea de miel înăbuşită. Se amestecă cu grijă să nu se ardă şi să nu se rupă.

3. Se mai lasă câteva minute pe aragaz să dea 2-3 clocote, apoi se toarnă borşul, vinul sau oţetul, bulionul şi făina, amestecând continuu.

4. Se transferă2. Se curăţă ceapa şi usturoiul, se spală şi se împletesc câte 2 fire de ceapă cu unul de  totul într-o tavă şi se bagă la cuptor. Vasul se acoperă cu un capac sau cu folie de aluminiu, ca să fiarbă înăbuşit până scade cât trebuie.

5. Stufatul se serveşte cald, ornat cu frunze de pătrunjel.INGREDIENTE



http://retete.unica.ro/